Website Verkeerstraining Nederland Verkeerstraining Nederland Bekijk de website Terug naar het portfolio

Verkeerstraining Nederland

Voor Verkeerstraining Nederland heb ik de website een complete makeover gegeven. Er was al een nieuwe huisstijl bedacht en daar moest een bijpassende website bij worden gemaakt. Nadat de website in de lucht is gegaan zijn we begonnen aan het ontwerpen van een nieuwe bedrijfsfolder.

Op de website kan worden ingeschreven op verschillende trainingen, er is een dynamisch fotoalbum en er kan natuurlijk direct contact met Verkeerstraining Nederland opgenomen worden.

De website is geheel dynamisch en kan door Verkeerstraining Nederland zelf worden aangepast. Er worden verschillende technieken zoals PHP, MYSQL en JAVASCRIPT/JQUERY gebruikt in de website. Daarnaast is er rekening gehouden met Social Media en inschrijfmogelijkheden voor een nieuwsbrief.

SimpleTPS digitale facturatie

In het tweede kwartaal van 2013 heeft TZ - Webdesign een nieuwe dienst gelanceerd, online digitaal factureren wordt eenvoudig met SimpleTPS.

Door online te factureren kunt u veel tijd besparen en op elke gewenste plek facturen aanmaken en versturen. SimpleTPS is een maand lang gratis uit te proberen.

Wilt u meer weten over SimpleTPS dan kunt u een kijkje nemen op simpletps.com

TZ - Webdesign