Rijschool Nicoles

Rijschool Nicoles kwam bij ons omdat ze toe waren aan vernieuwing. De website die er was was aan vervanging toe en dat hebben wij uitgevoerd. Verder hebben we direct een nieuwe factuur voor Rijschool Nicoles gemaakt welke eenvoudig via excel is te gebruiken. Nieuwe visitekaartjes wordt op het moment van schrijven ook aan gewerkt.

Rijschool Nicoles is aangesloten op het Orange Plan Control Panel. Hiermee kunnen zowel de teksten, de dynamische elementen als de banners zonder enige rompslomp door Rijschool Nicoles worden aangepast.

The Orange Plan is het samenwerkingsproject tussen TZ - Webdesign en MA Productions. Het doel van The Orange Plan is kwaliteit websites aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor Rijschool Nicoles zijn er twee extra widgets ontwikkeld, er is een inschrijfformulier en een geslaagdenwidget in de website en het Orange Plan Control Panel verwerkt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van The Orange Plan dan kunt u kijken op theorangeplan.nl. U kunt ook contact met mij opnemen en dan vertel ik u graag meer over The Orange Plan en de mogelijkheden voor uw website.

SimpleTPS digitale facturatie

In het tweede kwartaal van 2013 heeft TZ - Webdesign een nieuwe dienst gelanceerd, online digitaal factureren wordt eenvoudig met SimpleTPS.

Door online te factureren kunt u veel tijd besparen en op elke gewenste plek facturen aanmaken en versturen. SimpleTPS is een maand lang gratis uit te proberen.

Wilt u meer weten over SimpleTPS dan kunt u een kijkje nemen op simpletps.com

TZ - Webdesign