Qi EnergyFlow

Esther Speet is Zhineng Qigong instructrice en is dit jaar (2013) begonnen met haar eigen onderneming! Toen Esther naar mij toe kwam had zij reeds visitekaartjes, een logo en flyers laten ontwerpen en drukken, er moest dus een representatieve website worden gemaakt die paste in deze huisstijl en Esthers persoonlijkheid reflecteerde.

Wat begon met een simpele website is uiteindelijk uitgegroeid tot een website met diverse dynamische elementen zoals willekeurige reacties, laatste tweets en last but not least; een blog!

Na verschillende ontwerp wijzigingen, aanvullingen, tekstuele wijzigingen is sinds 05 februari 2013 de website online! Gefeliciteerd Esther!

Qi EnergyFlow en TZ - Webdesign:

Na mijn bedrijf in april 2012 gestart te zijn, moest er natuurlijk nog wel een mooie website komen.

Ik had al van een aantal mensen adviezen gekregen, maar zoals vaker wachtte ik totdat 'het goed voelde'. Via een vriendin hoorde ik over Tim Zwart en nam contact met hem op.

Het voelde vanaf het eerst moment goed en ik had er dan ook het volle vertrouwen in dat het zou gaan worden zoals ik wilde. Maar ja... wat wil ik nou precies? Een heel proces kwam op gang, waarbij Tim zich professioneel en flexibel opstelde. En met uiteindelijk een prachtig resultaat!!

Nadat de website de 'lucht' was ingegaan nog een afspraak bij TZ - Webdesign voor de uitleg van het onderhoudsysteem van de teksten op mijn website. Een zeer eenvoudig en voor iedereen te begrijpen programma. In 10 minuten was het helemaal duidelijk.

En binnenkort komt er ook nog een Engelse versie aan mijn website.

Esther Speet,
Qi EnergyFlow