Website Praktijk Berty van Maaswaal Praktijk Berty van Maaswaal Bekijk de website Terug naar het portfolio

Praktijk Berty van Maaswaal

Om de digitale informatieverstrekking aan klanten te kunnen leveren is Berty van Maaswaal naar ons toe gekomen. Zij is gekwalificeerd massagetherapeut en podoposturaal therapeut en was op zoek naar zowel een logo als een bijpassende professionele website.

Wij hebben in overleg met Berty een wedstrijd uitgeschreven om het juiste logo voor haar nieuwe praktijk te vinden, daar hebben we vervolgens een passende website bij gemaakt.

Praktijk Berty van Maaswaal is aangesloten op het Orange Plan Control Panel. Hiermee kunnen zowel de teksten, de dynamische elementen als de banners zonder enige rompslomp door Berty zelf worden aangepast.

The Orange Plan is het samenwerkingsproject tussen TZ - Webdesign en MA Productions. Het doel van The Orange Plan is kwaliteit websites aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van The Orange Plan dan kunt u kijken op theorangeplan.nl. U kunt ook contact met mij opnemen en dan vertel ik u graag meer over The Orange Plan en de mogelijkheden voor uw website.

Berty van Maaswaal over onze samenwerking

Nadat ik Tim had benaderd om voor mijn praktijk een website te maken, hebben we eerst overleg gehad m.b.t. mijn wensen qua lay-out, kleurgebruik, lettertype enz.. Dat bleek in 1e instantie nog een stap te ver: er moest eerst een nieuw logo gemaakt worden. Tim kwam met het geniale idee om een (inter-)nationale ontwerpwedstrijd uit te schrijven. De resultaten hiervan kwamen meteen de volgende dag al binnen. Uiteindelijk is het een geweldig logo geworden waar ik heel blij mee ben. Daarna was de keus voor het web-ontwerp aan de beurt. Foto's en teksten heb ik zelf gemaakt; Tim heeft ze in het ontwerp ingebouwd en het resultaat mag er wezen! Het onderlinge overleg is zowel telefonisch als per e-mail gedaan en ging vlot.

De uitleg over het website- beheer heeft Tim persoonlijk gedaan. Dit is zeer gebruiksvriendelijk, want zelfs ik kan het!

Ik ben heel tevreden met mijn website.
Berty van Maaswaal
Praktijk Berty van Maaswaal