Just For Today

De website van Just For Today was aan een opknapbeurt toe, dus dat hebben wij uitgevoerd. Daarnaast zijn er nieuwe visitekaartjes voor Just For Today ontworpen en gedrukt.

Just For Today is aangesloten op het Orange Plan Control Panel. Hiermee kunnen zowel de teksten, de dynamische elementen als de banners zonder enige rompslomp door Just For Today worden aangepast.

The Orange Plan is het samenwerkingsproject tussen TZ - Webdesign en MA Productions. Het doel van The Orange Plan is kwaliteit websites aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van The Orange Plan dan kunt u kijken op theorangeplan.nl. U kunt ook contact met mij opnemen en dan vertel ik u graag meer over The Orange Plan en de mogelijkheden voor uw website.

SimpleTPS digitale facturatie

In het tweede kwartaal van 2013 heeft TZ - Webdesign een nieuwe dienst gelanceerd, online digitaal factureren wordt eenvoudig met SimpleTPS.

Door online te factureren kunt u veel tijd besparen en op elke gewenste plek facturen aanmaken en versturen. SimpleTPS is een maand lang gratis uit te proberen.

Wilt u meer weten over SimpleTPS dan kunt u een kijkje nemen op simpletps.com

TZ - Webdesign