Autorijschool PVE

Voor Autorijschool PVE heeft TZ - Webdesign alles uit de kast getrokken. Ik heb naast de website gewerkt aan de gehele huisstijl. Van het logo en visitekaartjes tot en met leskaarten en niet te vergeten de nieuwe lesauto die op 29 februari 2012 in gebruik is genomen!

De website van Autorijschool PVE is een hele dynamische website door een combinatie van verschillende technieken zoals PHP, MYSQL en JAVASCRIPT/JQUERY. Op de website is natuurlijk rekening gehouden met social media (facebook, hyves, twitter), ook zijn acties en/of belangrijk nieuws altijd duidelijk zichtbaar op de homepage. Daarnaast zijn alle geslaagden terug te vinden op de website via een sterrensysteem.

Bij deze opdracht is onder andere samengewerkt met MA Productions

Autorijschool PVE en TZ - Webdesign

Het was mijn wens om zelf een autorijschool te starten in Almere en Het Gooi en vanaf 4 oktober ben ik hiermee begonnen. Vandaag de dag kan een organisatie, niet meer zonder een goede, effectieve website. Anders ben je immers "onzichtbaar" voor je doelgroep.

Een website willen is een ding, het laten maken is iets anders. Vooral als je snel 'online' wilt zijn. Tim van TZ - Webdesign heeft dit zeer snel en goed aangepakt. Vanaf concept tot het eindresultaat was de samenwerking zeer aangenaam en professioneel. Tim heeft niet alleen de website verzorgd, maar ook onze huisstijl die zeer zeker sterk onderscheidend is te noemen van de andere rijscholen in Almere en daarbuiten. Zo ook onze website. Mooi, netjes en niet te druk.

De samenwerking was prima en Tim zet de afspraken duidelijk en vooraf voor je op papier. Tim is duidelijk een jonge, professionele ondernemer met visie!

Hartelijk dank Tim voor je ondersteuning en bij het opbouwen van mijn rijschool. We zullen de website samen blijven ontwikkelen!

Rob Pappot,
Autorijschool PVE